Perut kecik

Sy 13weeks 6days tapi perut kecik lagi ..lepas makan ja nmpk besar .. btw usia kandungan saya doc start kira dari first sy datang period sy rasa x logik pula sbb first period tu kan ada darah n besetubuh pun belum lagi .. hmm .. normal tak perut kecik padahal dh 3 bulan ? kawan sy 3bulan dh besar perut .. nmpk sngt dh baby bump nya ..Share tips naikkan berat badan boleh ? Jngn suggest susu anmum rasa nak muntah susu tu

2 Các câu trả lời

13 weeks biasa tak nampak apa lagi awak. 5 bulan keatas baru nampak.. memang kira usia kandungan dari hari pertama period pun awak.

3bulan mmg lh kecik lgi. 7bulan bru nmpk perut besar