Kenaikan berat badan waktu hamil

Susu yg sesuai untuk menaikan berat badan ibu hamil...hamil 14 mnggu 6 hari...berat badan xnaik2😁

4 Các câu trả lời

Sekarang kandungan saya dh 31 minggu . Berat badan masa buka buku pink 67 , sekarang 69 . Naik xbanyak . Tapi baby sihat dalam perut . Alhamdullilah Baby membesar ikut minggu dia .

Klu nurse ckp okay tkpe sis no need nak naikkn sbb nanti slowly akan naik berat smp 2kg kekdg.. Hahahaha so tkyh watlek jnji makan mknan seimbang in shaa Allah baby ok

Normal je kalau awal2 berat tak naik. Biasanya berat akan naik bila dah 2nd trimester. Time tu mmg susah nk control pulak 😁

f