Susu ibu Frezer

Susu mommy yg da cairkan drpd frezer, boleh tahan kat suhu bilik berapa lama ya ? #firstmom #firstbaby #pleasehelp

2 Các câu trả lời

susu frozen tu awak letak dkt mana? terus rendam dalam air dkt luar ke? atau pon awak letak dekat chiller dulu utk cairkan? atau pon awak lalukan bawah air? susu dr frozen yg dicairkan tahan 24j. kena habis kan dlm masa 24j. susu frozen yg dipanaskan tahan 1jam selepas dipanaskan. if baby dh minum dah masih berbaki juga tahan 1jam shja. xhbis kena buang lepas tu. https://vt.tiktok.com/ZS8MS16gH/

2y trước

sorry, tanya lagi, smlm awk ckp 30 hri focus directfeeding kan, jd lpas pantang ke sy bru boleh start pam. pam pulak bila bengkak shj atau buat jdual pam sndri atau mcm mana ya nanti ?

dri freezer kena chill kn dulu 24jam dkt bahagian chiller. lps tu bru boleh panas kn. xboleh keluar kan terus dri freezer and panas kn. boleh tahan 1jam lps panas kan.