susu formula

Susu mana yang terbaik untuk baby 1 month

2 Các câu trả lời

Kalau boleh bg susu badan sepenuhnya. Klu memang tak cukup sis boleh try bg Dutch baby (0-6 mths) atau Enfalac infant.. Beza susu fm ni harga dan kandungan. Bila nak bg susu fm kena teliti perubahan kat bb mcm ada susah nak berak ke atau gatal2 atau bb OK ke.. Sbb bukan semua bb boleh minum semua jenis susu fm..

Awal lagi nak bagi baby fm . Kalau ada susu badan bagi susu badan dulu . Kalau susu badan sikit , boleh pump atau kerapkan sesi penyusuan untuk tambah demand . Boleh makan kurma , sawi , air rebusan longan kering , milo , horlick , air masak . Jangan give up mommy