Sakit perut jadi memulas2, cirit minum susu hl.. Sy Mnm mlm.. Knpe ye? Kne stp? Early pregnancy..

Susu HL, skt prt

4 Các câu trả lời

Saya jenis jarang minum susu and before pregnant kalu minum Okay je tapi sejak pregnant cuba minum susu memang cirit birit.sakit dia tu memulas habis .Sampai takut nak gi toilet. So decide stop ambik susu .Ambil altenative sumber kalsium lain macam kekacang (almond both calcium), edamame dengan yogurt .

awak first time minum susu tu ke? awak biasa minum susu tak? mungkin tak sesuai dengan awak. cuba alas perut dengan benda lain dulu baru minum susu. kadang lactose intolerance buat mcm tu

9mo trước

Oh.. Ok baik.. Skrg still blh mnum susu... Ad jg ambk supplements.. Tq🥰

saya rasa susu tu takda masalah pun kalau minum, maybe awak ada salah makan

9mo trước

Entah.. Mybe kot.. Mgkin jg tk sesuai ngn sy.. Sbb first day minum dah memuls.. Scond day mcm Mkn teruk😐

ade masalah lactose intolorance x

9mo trước

Skrg OK dah.. Mybe perut baru nk sesuai.. Sbb sjnis tak minum susu sblm ni😊