Hi ibu2 sy nk tny anak 2 tahun bolehkah beri susu hi goat sbg susu harian.. mohon pandangan semua tq

Susu hi goat untuk anak 2tahun

5 Các câu trả lời

Seeloknya beri anak minum full cream milk. Jgn bagi instant or fresh milk. Hi goat ni kategori instant milk kan? Dalam sachet yg selalu org minum kat kdai makan tu kan? Kalau instant ni gula tinggi. Not good for grow up toddler. Tak cukup zat n khasiat..

nak lebih kepastian awak cuba try refer doctor. minta doctor advise kan utk awak. awak pon xwas2 nak bg baby minum nnt,😁✌️

Hi. Maaf mommy takda pengalaman bagi anak susu hi goat.

elok bg fullcream

xde pngalamn