Susu Formula mahal atau murah berbeza ke?

susu formula mahal atau murah awak semua rasa ada beza tak? of course sebagai mommy, kita nak the best untuk anak kan but at the same time kalau boleh nak yang tak koyak poket. susu murah macam dutch baby or dupro, bagus tak untuk baby compared to susu mahal? anak saya susu apa apa pun alhamdulillah dia boleh minum dan tak ada masalah. tapi tu lahhh tak tahuuu nak bagi susu mahal sikit ke nak bagi dupro je. awak rasa macam mana?

2 Các câu trả lời

susu murah ka mahal sama saja..cumz penerimaan baby, baby akan bertambah gendut kalau susu ngam ngn dia kadang..mcm ank saya no.2, minum susu dugro..badan dia berisi tpi adiknya minum susu murah srmbelit pulak pksa beli susu mahal😅,terpulg baby sis n kemanpuan poket kita😊syukur ank sis bole nerima mana² jenis susu

bg sy la klu ank rasi dgn susu murah xde sembelit or cirit n berat pn naik cantik go on je..sbb Ade jgk bb y minum susu mhl x rasi pn..cirit..kahak..sembelit..so atas penerimaan perut bb tu.mmglh klau d ikutkan susu mahal kandungan zat or nutrien tu lbh sikit