Susu Fernleaf

Susu Fernleaf serbuk untuk ibu mengandung selamat tak untuk diminum, adik ipar tersalah beli, membazir pulak kalau tak minum? Boleh bagi pendapat

7 Các câu trả lời

Bole je..sy penah tnya susu apa elok minum..nurse sndri bgtaw susu fernleaf ke dutch lady ka nespray..HL..goodday ke bole je minum klu x mnum susu ibu mengandung mcm enfamama frisomum smua tu..

5y trước

klu yg x sesuai tu mgkin mcm susu omega yg plastik kaler merah tu..tu dia ada tulis kt blkg info dia x sesuai utk ibu mengandung..

Bole, sye pun minum tu.. cume buat kurang manis la.. kurangkn sukatan sikit..

Saya minum fernleaf la masa ngndung ni.. sedap 😋.. kene ngn tekak

Boleh.. sy pn mnum yg tu

sy minum tuuu, sedappp

Boleh je sis 🤗

Boleh je sis