Brand susu

susu apa yang sesuai untuk bby 6bulan. sebelum ni saya bf je.. lepas 6bulan nak pakai susu formula. tq

1 Trả lời

kena try and error. banyak produk yang ada.. boleh try frisogold, enfalac, S26, dan macam2 lagi. try beli trial pack dulu kalau ok baru beli pack besar..

5y trước

sekarang breastfeed atau dah start formula? kalau dah start bagi formula maybe sebab susu tak sesuai dengan baby. kalau masih breastfeed dan bagi solid food, mungkin sebab solid food tu. try bagi makan benda lain pulak selain carrot..