bby kecik

hai momiess! waktu pregnant ni i risau bby kecik..i nak tanya,susu apa yg sesuai? dah msuk 6bulan ,,..boleh ibu ibu bagitau sy susu apa yg sesuai diminum waktu pregnant ?

1 Trả lời

Ada doc bg tau ke baby kecik?..klu baby kecik tue berat kurang ke? Sy masa 24w scan berat baby 700g++ doc ckp berat dia mcm dah 25w ++..Sy mmg xpnh skip vit klinik bg..susu pn ari2 minum..susu biasa je kdg dutch lady kdg susu2 yg sng jmpa kt kedai