BAYI KUNING 200

Susu apa yang boleh turunkan kuning bayi yaa mommies? Boleh bantu saya tak, saya first mommies. Saya nak campur susu ibu dgn susu fm.. sebab baru melahirkan, susu tak banyak sangat 🥲

3 Các câu trả lời

try n error sis. beli dulu 2 paket susu pack kecik plg murah kt speedmart brand lain2. google cara nk tgk susu tu ssuai ke tak utk baby. klau najis x okay muntah2 kembung means x ssuai. try lg satu pulak.

try nahla balm sist..dalam masa yg sma jaga mkan msa pntang,jgn dlu mkan jamu,mkan halia,kunyit ..