Susu apa untuk ibu hamil

Susu apa yang bagus yea untuk ibu hamil saya dah 15week x minum susu ibu hamil pon... Masa 11week ada la minum susu ducth lady tu sekejap ja pastu stop... Saya x pernah minum pon susu ibu hamil tp tlg suggest jap susu aa yg baik untuk ibu hamil saya dah 2trimester

1 Trả lời

sy minum susu frisomum,900g(tin) rm50.. Alhamdulillah ok,Hb pon stabil je tiap kali cek..11.9_12.4 ..masuk 8 Bulan sy minum susu kambing wildan 500g(kotak) rm46 cm tu..pon same baik utk ibu n baby..2due best bg sy..mgkin sbb sy xde alahan minum susu.

3y trước

saya pernah minum , habis 2kotak tu pun tinggal lagi sikit dah tekak takboleh nak terima susu . sekarang dah 3rd trimester, takpe ke kalau takminum susu ? 😅