susu apa bagus untuk naik kan hb,hilang mual n rasa bertenaga??dah masuk 16 mggu tetap rasa mual

susu apa bagus untuk naik kan hb,hilang mual n rasa bertenaga??dah masuk 16 mggu tetap rasa mual??

9 Các câu trả lời

minum jus mamariam.. sy hb low, rasa pening nk pitam mmg kuat, mual tu xyah ckp lh.. keja baring je... masa tu pkp nsib baik wfh... fkir mcm mana lh hbs pkp nk keja nti.. lps tu ada org syorkan jus tu.. try beli...alhamdulillah lh serasi.. xde rasa pening nk pitam dh..

Boleh cuba esp dari shaklee ni... saya sendiri pun consume esp... berminat nak tahu lebih lanjut boleh pm saya🥰 www.wasap.my/60197857093/NakESP

try virgin coconut oil..sy guna tu masa mabuk hamil tuari .. syukur skg oke sdh .. bertenaga jk bdn

Makan jambu batu , susu kurma farm fresh , 2 minggu hb sy naik balik lepas turun

mkn jambu batu yg xde biji tu sis.. alhamdulillah sy pn 16weeks..hb cantik je..

sy minum frisomum gold..hb naik tinggi mndadak...

Untuk naikkan hb, saya minum jus delima fresh

anmum flavor choc.

enfamama