Anak 14 bulan

Susah makan. Bubur dah tolak lgsg. Makan nasi bihun atau apa saja fingerfood cuma ambil sebutir2 atau secubit halus. Tak sampai satu sudu pun sehari. Kdg taknk mkn lgsg apepun yg di sua brharihari. Makin kerap nyusu badan. Takda idea dah nk buat mcm mane. Dan makin kuat meragam.

2 Các câu trả lời

meragam sbb lapar sbb susu tak mencukupi utk buat dia kenyang. kena buat messy play/teknik BLW. biar baby explore makanan. tak semestinya bubur/sup/bihun. boleh folo ig: zaynesplate & solidstarts utk tgk mcm mana mereka tarik minat anak makan. mmg ambil masa & awal2 mungkin rasa leceh tp hasilnya Insha’Allah memuaskan. harap membantu.

xckup kenyang tu