Spotting hamil or period?

Hi... Supposedly esok sy period.. Dah 3 hari sy on off spotting.. Wrna jernih.. Kelabu pink koko.. Tp sikit ja.. Sy pakai pattyliner je.. Upt dpat vvfl.. Sy jugak mula muntah2.. Cramp bwah perut bhagian kiri on off.. Nie spotting hamil or nk period? Ps: maaf gmbr kurang sopan..

Spotting hamil or period?
7 Các câu trả lời

Sy msa awal² pregnant dulu slalu je cramp² bwh perut..so, tak kisah sgt mungkin nak period sy ckp kat dri sndri. Then 1 month later masih juga haid x turun², sya try cek upt. Tkejut + Syukur sgt.. sy hamil rupanya slama ini😊

5y trước

Saya bru lps check.. Turun darah dah.. Period... 😐

saya pernh bgni . tapi spoting coklat macam hbis period . sminggu yg lalu . skrg 10 hari lmbt period . hri 5 lmbt period chek upt . negativ pulak . next week bru check lagi .

Yaa sya pun sdg alami benda yg sama skg.. Sya on off spotting.. Wrna pink koko tapi sikit trus slalu cramp perut tu

Try repeat upt lagi 2hari. Klu prrgnant line aknmakin terang. Sbb spotting period dgn pregnant xde beza pn. Lebih kurg je.

5y trước

Ok tq awak

Sy tanda² awal pregnant mmg akan rasa cramp bwh perut. Bersin skit terus cramp perut.

5y trước

Tq awak.. Bgi smangat..

Sy pernah jd mcm ni.. Lpas tu period

5y trước

Sy bru trun period ptg td.. 😅

upt sis positif ke negetif ?

5y trước

oww tkpe sis next cycle usaha lg..jgn stress tauu..