Cramp on off

Hi mommies, saya bru preggy 6w .. cramp sekitar bwh perut kdg belah kiri rahim kdg belah kanan . cramp on off .. tkde spotting ape2 , normal ke? dh 2mnggu jgk mcmni . cramp mild2 je mcm sbelum nk period tu

1 Trả lời

Hai sis, dah jumpa doktor utk sahkan kehamilan ke? Sis kena tanya doktor if risau. Cramp tu biasa je saya alami awal kehamilan. Nanti dia hilang sendiri.

3y trước

dah jmpa dh scan baby .. ohh nt dia hilang sendiri ye , ok tqvm sis