Sudah bercakap dengan keluarga atau kawan?

Sudah bercakap dengan keluarga atau kawan? Siapakah yang akan anda rujuk untuk sokongan apabila anda berkabung: keluarga atau rakan, dan mengapa?

8 Các câu trả lời

Ya, sudah. Kawan, ahli keluarga dan suami sangat membantu dalam proses pemulihan ni. Syukur rasa apabila dikelilingi dengan orang yang memahami dan menyokong.

ya sudah dgn kuarga kwn2 rapat… kerana gugur kali pertama mmg rasa down sebab dah bertahun tunggu utk dpt zuriat mmg perlu sokongan dr mereka

Ya, suami, ahli keluarga dan kawan rapat banyak memberikan kata² semangat

sudah . family frst baru mnta smngt dr kwn2 rapat

suami, sebab dialah segala2nya...

suami dan ahli kuaga

Sudah..

ya dah