5weeks4days. No symptom no pain at ari ari. Normal or not?

Sudah 5 hari sy hilang rasa sakit n cramp pada ari ari. No spotting. Keputihan normal. Normal tak ya kalau mcm ni? Skrg baru 5weeks4days.

2 Các câu trả lời

awak sama dengan sy, 5weeks 4days.. sy pon dah hilang cramp tu.. cuma kaki je asik rasa lenguh skang 😅 risau kan? sy positif kan diri je.. semoga baby kita sama2 sihat hendak nya

2y trước

wahhh samaaaa.. tu lah, kena stay positif je.. sbb first prgnt sy dh misscariage. ni yg second, tu yg nak jaga betul2. Aamiin... moga kandungan kite semua Allah pelihara n sihat smpai lahir nnti..

Normal, kalau sakit berterusan yg tak normal

2y trước

Alhamdulillah.. thanks ya sbb respon