Preg 4weeks..normal tak sakit pinggang dan ari² ?

Hye..sy bru 1st preg..n 4 weeks..normal ke..klau sakit pnggang dan ari² mcm priod pain?

4 Các câu trả lời

normal ..sy aritu ari2 memulas mcm nk senggugut...dua mggu berlanjutan... kebiasaan nya time petang atau tgh mlm..2-3 pg...sy sumbatkan roti klu tgh kne.. insyaallah hilang sikit rse cramp tu

Normal. Jaga diri baik2. Kandungan belum kuat untuk first trimester ni. Kadang akan rasa cramp dekat rahim tu sebab ovum baru melekat ke dinding rahim.

3y trước

oo..okay..tq sis🤗❤️

normal

Normal

3y trước

tq sis❤️🤗