Having light brown discharge at 23weeks

Sudah 5 hari ada light brown keluar tapi semakin bekurang. Ada tak yg masalah sama dgn saya.? Dulu pernah checkup bila ada discharge mcm ni, dok tengok bawah vagina, kena seluk semua... Seram pula. Baby kena hamil awal dulu, takut pula hal yg sama berlaku utk 2nd pregnancy ni.

2 Các câu trả lời

Sy pernah experience mcm ni. Doktor scan perut dulu, tgok baby okay ke tak. Bila check rupanya placenta kat bawah dekat area cervix. Jadi sy rasa better awak jumpa je Dr. At least tau apa puncanya.

better check dengan doktor ya sis