Keluar lendir coklat dan kontraksi tak berapa sakit

Subuh tadi ada keluar lendir coklat n kontraksi x brapa sakit,adakah sy perlu ke hospital,smlm dah jumpa dkto n jalan baru buka 1cm.

1 Trả lời

Contractions dah kerap ke setiap 30 minit, 25 minit mcm tu? Ibu better pergi hospital utk check bukaan cervix berapa sekarang. Sbb sometimes bila bukaan dah 4cm cepat je nanti terus 7cm 8 cm.

2y trước

If setiap 30 minit skrg better ke hospital ya and semoga delivery you dipermudahkan 🙏🏻🤲🏻🥰