sensitif dengan kelakuan suami

Suami saya asyik main game je.. Bila saya balik hanya cakap sepatah dua sahaja yang selebihnya hanya main game.. Saya rasa sedih dan kurang dapat perhatian suami.. Adakah saya seorang je sensitif kerana saya sedang hamil.. Minta nasihat kawan kawan semua :( :( #firsttimemummy

1 Trả lời

Mmg normal untuk rasa sensitif bila tgh hamil. Sis cuba cakap dan luahkan dekat husband. Dia kena tahu. Tapi lelaki ni, kalau kita tak cakap, diorang tak tahu. So better bincang, slow talk dengan dia biar di tahu apa sis rasa.

4y trước

sy ingt suami sy sorng perangai cmni