Emosi tak stabil

Suami cakap jangan jadikan pregnant ni sebagai alasan untuk x boleh control emosi!!! Patut ke saya rasa sedih, dan normal tak kalau 1st trimester kita rimas dengan byk benda?

2 Các câu trả lời

sory to say tp suami sis xptt kata mcm tu.. kita ni akan jauh sensitif bila pregnant.emosi berubah2 ptt nya dia kena fhm & byk sabar .. xperlu kata mcm tu kt sis.. 😌

2y trước

Thank you so much, upset betul bila dengar mcm tu. Komen ni membantu thanks ya