Hi mommy ada tips x pregnant baru 2 bulan tp rancak menggaru ade kaitan ke dgn stretch mark nanti?

Stretch mark

2 Các câu trả lời

jgn garu.. nt habis perut awak stretch mark nt.. misi kk pun pesan jgn garu.. sapu je krim apa2 / minyak zaitun jgn bg kulit kering..

2y trước

ok blh je mana nurse cuma x nk bg kulit kita kering tu jd bnyk naik tu.. menggaru lg lh sakan naik.. mcm sy bersepah strecth mark diperut slpas bersalin yg hitam² tu pyh hilang.. paling tidak pun dia jd putih² je 🥴 dh jd mak² gitulh😁

Sy kerap mengaru masa awal pregnant.. End up stretch mark bersepah 😂😂 Tapi tak kisahlah.. Demi anak

2y trước

Try sapu stetch mark cream.. Dekat farmasi ada jual