Edd 28/8/23 . 😞😞

Stressnye. Da masuk 39w 2hari Masih belum ada tanda apa². Baby ketiga pulak tu. Stressnya

11 Các câu trả lời

sy 29/8 pon msih belum ade tanda.. baby ke3 jgk.. isnin nti da kena serah diri sbb gdm.. x larat sgt2 da nk bwk perut.. scan kt kk efw 3.6kg.. xtau laa nti kuar brpe kg..

1y trước

sama due sis. sis dah bersalin ke? saya masih belum turun tanda 🥹

due saya sabtu ni pun masih belum ada tanda tanda lgi.. tkut overdue je hmm.. seronkk betul dikbaby duduk dlm perut

Due 25/8 esok.. xda tnda lg, esok kna serah dri kt hospital.. smga kita dipermudahkan semuanya🫰

1y trước

Baby sis sama dengan saya macam tu juga 🤭🤭. Dah berjalan dan memacam senaman buat juga

Sy dh overdue 3 hri. Esk dh kena serah diri. Semoga urusan kita smua dipermudahkan.

saya due 23/8 smlm tp blm ade tnda2 lg..baby tgh seronok kat dalam lg😂

Hahaha..sabar sis, baby masih selesa lagi tu kat dalam perut mommy dia

jgn stress. think positive sis. insyallah dipermudahkan segalanya.

jangan stress2, tak elok.. semoga dipermudahkan urusan 😊

sma due pn 28/8 tpi blum ada tanda bersalin 🤭

saya edd 30/8 tapi takde tanda apa² lagi