susah tidur

stressnya dh hjung2 ni susah nyaa nk tidur , serba tk kena rasa tk selesa sungguh 🥲 sapa sini rasa bnda sama..

1 Trả lời

Sama la awak. Smpai skrg tk tido2 lg. tak selesa belah perut, celah kangkang sakit, nak tukar position sakit. Semua lah tak kena haha. Banyak pahala kita ni. Sabar je lah kan yang penting baby sihat 🥹

2mo trước

kan, siang boleh la tidur jgk . kalau malam susah betul rasa smua tk kena .. tk kira lagi skjp2 bangun nk kencing , baby bergerak kuat dlm perut , panas nya lain cerita hmm .. bru 34w4d rasa mcm nk bersalin cpt je tp kang baby prem pulak.. sabar lah sikit lagi je .. karang baby dh kluor lagi tk ckup tidur kita ni 😌