Anak tak nak minum susu dalam botol

Stress nya rasa bila anak tak nk susu dalam botol nk buat kerja rumah pun susah perah susu badan dalam botol pun die tak nak at the end buang je susu tu sbb susu rosak anak tak nak minum... Jadi terpaksa bagi susu badan terus lepastu anak jadi nk berkepit je ade sekali tu 1 hari tak mandi sbb anak nk berkepit je stress sangat. Apa perlu saya buat anak umur 2 bulan seminggu... Duduk rumah mk mertua pulak tu #firstbaby #firstmom #pleasehelp

5 Các câu trả lời

dah cuba orang lain yg berikan? husband ke mak mertua ke.

2y trước

dah sama jugak die tak nk ade sekali tu ada apoiment dekat hospital tinggal anak dgn suami dlm kereta bekal kn susu formula dlm botol meraung² anak tak nk minum susu saya berlari pegi dekat kereta susu kn anak dan terpaksa tukar tarikh apoiment