38 week 3 day

Stress dengan mulut orang nii kata x beranak2 keja duduk jaa tido jaa jalan pun kena pelan2 celah kangkang ni sakit hbis.. Bukan sengaja nak duduk ja.. Betoii ka mummy kalau bnyak duduk lambat pembukaan dan lambt bersalin ??#ingintahu #firstbaby

1 Trả lời

Alah abaikan je laa. Bukan dia yg sakit, kita yg sakit 😅 dia jeles la tuu time dia dulu tak dapat nak berehat. Tapi dah hujung2 ni kalau nak bukaan cepat, mmg kena aktif sikit. Kalau larat laa 😁