COVID-19 VACCINE

Are you still concerned about the safety of COVID19 vaccine? Vaccines are safe and effective! This will help us beat COVID19. Let us all do our part and get vacccinated💉 For more vaccine related topics, you may join 𝙏𝙚𝙖𝙢 𝘽𝙖𝙠𝙪𝙣𝙖𝙣𝙖𝙮 facebook community: https://www.facebook.com/groups/bakunanaVaccinesWorkforAll #TeamBakuNanay #ProudtobeBakuNanay #AllAboutBakuna #HealthierPhilippines #VaccinesWorkForAll

7 Các câu trả lời

Matagal nang nakkatulong ang bakuna na puksain ang iba’t ibang sakit 😊 they are proven safe and effective talaga

Vaccine really works. Very helpful ng vaccine sa panahon natin ngayon.

vaccines are safe and effective

☺fully sinovaccinated 💉

🥰🥰🥰🥰

yes