11dpo (cd37)

Start malam tadi rasa mild cramp macam nak period...tapi masih berharap bukan period...semoga ada rezeki saya dan geng ttc yg lain😊 Pagi tadi try buat upt tapi -ve...tunggu delay period plak nanti cek semula#bantujawab #ingintahu #SeriusTanya #bantusharing #luahanhati

4 Các câu trả lời

saya haritu 2 hari lepas cramp baru dapat vfl UPT. jangan putus harap lagi tau. moga murah rezeki 🌹

3mo trước

In sha Allah aamiin...nanti saya cek lagi

Xpe try lg bila delay.. sy dpo13 bru ada naik samar sgt..sblm tu negative lg.. smoga ada rezeki

3mo trước

Mcm saya dpo15 naik samar2, start cek upt dari dpo10 mcm tu 😅

semoga ada rezeki