Baby Girl

Start contraction 8.52pagi Pergi hospital dalam jam 10 pagi bukaan dah 3cm Contraction setiap 5minit, sampai lah Selamat melahirkan tepat jam 12 tengah hari ni. Due sepatutunya 9.8 2020 tapi baby keluar seminggu awal ❤️. Saya doakan buat ibu² yang tengah tunggu hari dipermudahkn urusan bersalin ya. 🌹🌹🌹

Baby Girl
60 Các câu trả lời

Tahniah 👏🏻👏🏻👏🏻. Selamat berpantang

Tahniah sis..Selamat bpantang🙋🏻‍♀️

Alhamdulillah tahniah.. Aamiin atas doa awk tu

Congratulations.. selamat berpantang

4 jam je sis sakit, mudahnya bersalin alhamdulilah

4y trước

Kurang 4 jam dalam labour room sis.. Dalam jam10 lebih p hospital, terus masuk Labour room. Tepat jam12 baby dah keluar.

Alhamdulillah tahniah.. selamat berpantang

Syukur dipermudahkan.. Ade tips tak sis..😁

4y trước

Memandangkan masa 33minggu saya di beri suntikan matangkan paru² bayi, saya kalau boleh tak nak over due. So dari 31hb Julai hari tu sy aktif kan diri, jalan² dekat taman. 1hb saya vacum slow² 1rumah, petang tu saya jalan itik selain turun naik tangga slow². 2hb pagi dah start contraction kuat. Syukur dalam 2jam sahaja dekat Labour room baby dah cek out hotel dia 🙏🏽 Moga dipermudahkn urusan sis ya 🙏🏽🙏🏽

Alhamdulillah.. selmt berpantng sis

Tahniah sis.. selamat berpantang..

tahniah sis. . selamat berpntang.