Kerap batuk ?

Start 29 minggu Sy kerap batuk kahak.dh makan ubat pun Masih batuk2.kdng2 sampai nak muntah bila kerap batuk.memang akan jadi mcm tu ke?

6 Các câu trả lời

Bru je lepas sembuh dr batuk.. Lebih 2 minggu.. First batuk kering.. Yg tu terukk, mmg tk boleh tido.. Perut pun sakit..doc bg ubat batuk cecair n lepas tu dah bkahak sy ambik ubat batuk bromexine..2 Minggu yg sangat seksaaa😢

2mo trước

Dah pegi swasta, antibiotics sampai habis pun tk sembuh juga😂😂.. G hospital doc ambk sample kahak.. Takut tibi, tpi alhamdulillah OK je😊.. Pantang makan manis n minum manis je masa tu😆

saya pernah kena sebulan yg lalu pergi hospital ambil darah doktor kata ada kuman dalam darah terus drip ubat air kiri kanan dah dua minggu kat hospital

sis cepat2 dptkan rawatan jgn smpai jdi mcm saya leaking ketuban sebab batuk kuat.. try masa batuk tu kepit sikit.. bahaya sis

samaaa ... taktau dah nak buat macam mane ni .. batuk tak hilang²

sama..saya dh hmpir 3 minggu..awal 2minggu sampai xda suara

bole mintak ubat kt doktor