Saya first mom .

Srs nak tahu normal ke baby gerak dalam perut , dan masa baby gerak tu perut rasa mcm memulas nk membuang air besar ? Semalam 7 ke 8 kali keluar masuk toilet sebab cirit . Harini dia rasa mcm tu bila baby bergerak . Baby okey je aktif . Lepastu nak tanya walaupun dah nak bersalin adakah baby masih gerak aktif ? Skrng dh 37week . Terima kasih mommy ii

1 Trả lời

normal sebb dah nk brsalin dah tu...cirit birit pun salah satu tnda nk brsalin mcm kawan dia sakit prut nk.mmbuang je rupanya dia dh nk brsalin dah