Hye mommies, biasanya spotting ni akan ambil masa brp hari ya?

5 Các câu trả lời

saya 6week lebih ghisau gak keluar Spotting tapi xbanyak..Apa yg perlu sy buat..checkup tempoh hari kantung da ada n doc bagi suntikan kuatkan rahim..Check up kedua 24/7..ghisau sgt..apa yg perlu sy buat? #First Baby

assalam bole saya tahu mcm mana puan tahu puan dah pregnant 4 week ye, dah buat pregnancy test ke? sbb saya pun klu nk kira 4 week tapi belum buat pregnancy test lg

3mo trước

wslm..

sy spotting sehari je..tu pun sbb stress...after that tak ada dh. if berterusan or on off sila jumpa dktr.

3mo trước

dah pegi jumpa dr smlm.. dr kata cba tgok 2 @ 3 hari n kena bedrest.. bila sy tido xde kluar pon spotting.. bila byk gerak je kluar.. risau jgk.. dr xbleh nk assume apa² sbb bru 4w preg..doakan spya kandungan sy terus kuat smpai dia lahir.. tq awk sbb respon

klau saya biasa sehari je.. tp jgn buat kerja2 berat ok..bykkn rehat n jgn stress

3mo trước

syukur alhamdulillah hri ni da xde .. tq awk🥰

Sy dlu bleeding 21hr. Tp baby selamat je. Dekat umur 2 tahun skrg