konpius

Spotting ni normal ke..? 6weeks.

1 Trả lời

Spotting ni bahaya. Boleh ke arah keguguran. Rahim masih belum kuat lagi. Jadi terus ke klinik tnya doc untuk dia bg ubat atau nasihat. Mcm sya pon mula2 ada spotting. Doc x bg renyah, x bileh bersama smpi 4 bulan kandungan. Jalan pon slow2 je. Penat sgt pon nnti akan klua spotting. Apa2 kne refer doc dlu

5y trước

Nk bagus awal2 pki panti liner. Jadi senang nk tgk. Klu ada klua spotying ambk gambar n refer pada doc.