Assalamualaikum saya pregnant 11 minggu pagi ni saya perasan ada spotting coklat bau macam darah.

Spotting 11 week

6 Các câu trả lời

Waalaikumussalam puan. Ambil gmbr pgi klinik jumpa doc dan tunjuk gambar tu. CEPAT. Bgth disini tak kn menyelesaikan bleeding puan. Biar doc yg cek sbb mak mak disini bukan pakar puan

sma sy.. spotting coklat dah nak msok 5 hari..dah banyak kali check dengan doktor..masih sma..3hri lepas scan bby masih ok..harap bby trus kuat untuk mama..hati risau sangat,🥹

2y trước

amin ya rabbal alamin...semoga selamat sampai bersalin

klau spotting saja tanpa sebarang sakit boleh monitor dlm 24jam, still kluar boleh p hospital. tapi klau turun laju mcm period tu elok terus ke hospital je ...

2y trước

spotting dia macam kekuningan. tak pasti kenapa mak pergi klinik dah

Jangan stress2 , banyakkan minum air , jaga pemakanan ya sis . Semoga kandungan sis baik2 . Better check up di Klinik ya

2y trước

okay baik puan terima kasih

Awk dh pergi klinik ke? Doc kata apa? Saya pn spotting ptg td hm

2y trước

dah dr refer saya ke o&g. Alhamdulillah jantung baby masih sihat masa pergi klinik.

Kali terakhir check mcm mana keadaan baby?