ubatan kk

Spe pernah mkn ubat zincofer,boleh tau x kesan lepas mkn ubat 2...sbb ritu nurse bg sy ubat 2,sy mntah teruk...sblm nie sy mkn obimin...xape kew klau sy stop zincofer,then mkn obimin jew #16w

2 Các câu trả lời

Seeloknye mkn zincofer pd waktu mlm sis..lepas mkn terus tido..minum dgn air sunquick pon boleh..kalau minum awl pg mmg akn rs mual nk muntah perut rs teramat lapar .sy amalkan mkn waktu mlm mkn lepas 2jam selepas mkn alhamdulillah ok xde muntah..lepas tu terus baring masuk tido..hihi..pg tu lapar terus break1st..

4y trước

Sama²..minum ngn jus or sunquick tanpa gula ye..semoga awk n baby dlm keadaan sihat