LOW

spe ad pngalaman dri first dia mngndung smpai la bersalin hb ttp low..mkn ap pn ttp rendah..

1 Trả lời

Sy bg info je sbb sy xmkn semua yg nurse suggest mcm kerang dll tu Bkn xnk mkn tp xblh mkn sbb allergic so solution lain sy cuba jus mamariam Sgt bgus n ok...hb naik n xpnh turun smpi bersalin.. Try la sbb ramai yg try semua hb naik xpnh lagi dgr xnaik²

5y trước

sy dh mkn mamariam tu hmpir 4 botol..mmg x jln buat sy..sy mkn ap yg kk bg..mkn mkanan yg naik kn hb...try itu ini..ttp x naik..rsau plak jd nye..