Kencing kotor

Spa ada pengalaman kencing kotor.. dpt ubat kena larut dgn air.. ssah nk hbs kan nk trmntah

7 Các câu trả lời

ad petua suruh mnum air barli .. tpi sjauh mana bkesan sy x pasti sbb sy xpenah amal mse kne kencing kotor cma mnum air kosong j byk2.. sy cuma ditahan di wad je .. asbab kncing kotor & kputihan .. nurse bgi ubat sbijik kne masukkan k dlm rahim sbg antiobiotik 4 hari 3 mlm kne than then baru leh discaj ..

Saya klau kne kecing kotor pergi hospital kne tahan satu hari masuk air dkt tangan lps to dpt ubat ptg dh balik ubat dy ok lh bole telan

kena minum byk air. mkn n minum manis weekend je. kena minum plg kurg 2 liter sehari klau rasa mkn ubat susah

10mo trước

klu jenis ubt doc bg antibiotik tu blh x ubt tu bukak campur dlm air cm manis ke susu ke sbb sy xblh nk telan yg ubt larut dngn air tu sy blh telan

yg dpt ubt larut dngn air tu sy boleh telan yg lg satu antibiotik tu sy yg x blh nk telan sbb busuk

sebelum bsp kene puasa 3,4 jam makan, minum tak boleh. kdg2 air masak pon manis

Saya dpt antibiotic dari doktor. Tp bau ubat dia tersangatlah busuk

10mo trước

Oh yeke ? Saya taktahu pulak. Saya main telan je. Tp terasa la busuk dia tu

minu i barli, minu i masak banyak² .. insyaallah

10mo trước

barli tanpa gula ke