Keguguran

Hi sory gambar agak kotor skit ..1/4 haritu saya ad cek upt (clearblue) saya pregnant 1-2 (3-4minggu dh) then 8/4 keluar darah mcm period then bwh perot saya cramp skit ..ni keguguran ker???#firstmom #firstbaby

Keguguran
15 Các câu trả lời

ada pergi klinik tak? masa keluar darah?

1y trước

allah, awat awak x p hospital terus🥺🥺🥺. normal pregnancy tak berlaku apa2 bleeding or spotting awak. tambah2 diawal kehamilan. kalau penempelan pon darah xbyk mcm ni. hari ni dh 10.4 mean dh 3hari keluar darah. terus ke hospital awak. semoga semua nya baik2 sahaja ya❤️

Kenapa tak pergi klinik? Tolong pergi klinik sis

Dah pergi klinik ke belum?

Tanda awal keguguran

yaa