Macam ni tak pe ke ?

Sorryy, gambar teruk sikit .. smalam saya dh pergi klinik sebab ada darah merah dgn coklat .. doktor cakap bukaan nak gugur tu xde , tpi janin belum betul form .. saya 6w 4d, pastu tetiba harini pergi buang air .. ada keluar mcm ni .. tpi nmpk mcm lendir darah .. tpi dekat pad tak kluar mcm tu .. mcm flek je.. sy risau .. doakan saya ..

Macam ni tak pe ke ?
2 Các câu trả lời

any bleeding masa pregnant mmg tak normal sis . kalau risau g check

Sy start keluar darah lepas makan obimin dri KK ..