Mom ada k yg pernah macam sy

Sorry pertanyaan sy agak sensitiv,,,td pagi sy buang air besar masa tu sy x prsaan kluar darah..time nk basuh tu bru prsaan ad darah kluar..so sy panik lh sy pegang kmluan sy xda darah,,pastu sy pegang dubur sy rupanya darah kluar dr dubur sy. Tp dubur sy x sakit pn x luka dan najis pn x keras knpa boleh berdarah eeee ....tp sy pn xtau darah tu bnyak k sikit kluar...tp dubur kluar darah mcm tu bhya k bg janin???

2 Các câu trả lời

buasir rasanya Tu..better check awal2..nnt susah NK bersalin..SBB menganggun..byk complication nnt..

buasir kot tu.. pergi cek