Bleeding if berjalan

Hi sorry nk tanya. Saya first mom. Selalu saya mmg akan ada bleeding warna coklat if berjalan. Skrg saya dh wfh. But today saya bleeding warna merah. Saya tanya doc Dia ckp normal. Ada yg ckp tk normal. So mcm mana ya?

3 Các câu trả lời

sy pn sama sis.. sblom ni kaler coklat.. sabtu aritu keluar merah plk.. sy pgi klinik doc scan baby ok.. katanya slgi xde cramp or sakit perut yg teruk, xde prob, as long as baby ok..cuma dia suruh byk rehat jgn buat kerja berat.. and sy kna mkn ubt kuatkan rahim utk 10days

1y trước

Awk berapa minggu dh?

constant bleeding tak normal.

1y trước

Saya Bukan hari2. Cuma kalau banyak bergerak Dia keluar

berapa minggu sis

1y trước

Ikutkan Saya 9 minggu