Bleeding

Hi semua mommy , saya confuse . Saya dah 9 weeks today . Sekarang bleeding yang keluar darah tu bukan spotting . Doc ckp suruh rest kat rumah and makan ubat kuatkan rahim . But until today still bleeding . Howw ? ???

6 Các câu trả lời

Bleeding keluar darah biasanya dah kena warded. Tp mungkin sbb kes covid ni, doc x sarankan stay kat hospital. Bedrest.. betul2 bedrest. Jgn buat apa2. Bangun sekadar ke tandas, makan, solat. Solat pun kalo bleh solat duduk je. Makan je ubat yg doc bekalkan.

Kalau risau bolei repeat scan kt swasta .. bnyakkan rehat ya. Take care ☘

Saya pn sama.. Pergi hospital sis.. Scan..

g hospital sis.. try bt scan..

Stiap hari pad penuh ka?

G hospital blik