Pantang larang semasa hamil

Sorry nk Tanya. . ibu hamil boleh mengait kah? Klau ikut pantang larang hehe😅

2 Các câu trả lời

Boleh. Pantang larang ni kebanyakkannya datang dari adat/budaya. Jangan terlalu percaya hingga menimbulkan rasa ianya kewajipan yang harus kita patuhi.

tulaa xyah percaya sgt pantang larang ni takut khurafat. insyallah doa baik2 xda ap2 lah.

7mo trước

btul bab makan tu btul kena jaga btul2, mkn bnda sihat2, lg2 trimester 1 lg kena jaga.