Boleh tanya tak cmne nk bezakan keputihan & lendir nak bersalin

Sorry kotor sikit, tp sy mmg taktauu nk bezakan keputihan dgn lendir2 tanda nk bersalin tu 😅. Boleh ada yg tlg confirmkn tak? btw sy 40w harini #bantujawab #40weeeks #AskingAsAMom

Boleh tanya tak cmne nk bezakan keputihan & lendir nak bersalin
4 Các câu trả lời

mucus plug, tp dtg hospital jalan baru 2cm, depa soh balik dulu 😅. boleh ke kalau mintak doc bukakkan jalan bersalin tu?

6d trước

sini dah tnya jugak, sbb kawan ckp nurse @ misi boleh tlg bukakkan, tp doc sini kata depa tak buat 💁🏻‍♀️🥵

Ni mucus plug sis. Ada bloody show tu. It's a labor sign

Sy mcm ni, pergi pac dh 5cm..

mucus plug. dh blh ke pac