37w ttc 16 tahun

Hi. Sorry jika menjijikkan. Semalam pagi ada ke PAC sebab perut mengeras 5min sekali. Then doc check ctg baby ok. Jalan buka 2cm. Doc suruh balik. Balik dr pac still mengeras pinggang macam nak putus spjg mlm. Subuh pagi tadi buang air kecil keluar sikit darah. Bbrp jam kemudian kluar mcm dlm gmbr. Boleh ke pac lagi ke? Takut kena marah dgn doc. Kalau mcm ni agak² nak kena tunggu brp lama lagi ya? #pregnancy #ingintahu #ttc16years

37w ttc 16 tahun
7 Các câu trả lời

kalau sakit contraction dah kerap,boleh pi hospital sis. dah tanda² tu. semoga dipermudahkan segala urusan bersalin,bby dan ibu sihat dan selamat..Aamiin Ya Rabbal Alamin 🤲🏻❤️

2y trước

Allahumma Yaa Aamiin Yaa Mujib thanks sis

Boleh pergi lagi sekali sis & cek jalan. Contraction dah rasa dengan kerap tak? Nanti tunjuk gambar ni dekat nurse

2y trước

baik p cek dulu…kot nnti jgkitan kuman sbb unfamiliar thing kuar.

klu ada kontraksi / pecah ktuban kna prgi sis.. smga dprmudahkn

2y trước

Tq sis. Mmg ada contraction tak pecah ketuban lagi

semoga Allah permudahkan urusan bersalin sis insha Allah amiin iya Allah

2y trước

👍

tanda dah ada tu..boleh pegi hospital dh

2y trước

Tq sis

baik ke pac blik tnjuk.. tanda bersalin ni

2y trước

Tq sis

yer sis tanda nk brsalin dh tu

2y trước

Tq sis