Keluar Cecair Coklat selepas menjalani ujian keputihan pada Trimester ke-3

Sorry gambar kotor sikit. Lepas sy ambil sample keputihan,esokkan tu tgk ade mcm darah n spotting.bahaya ke? Memang akn luka ke lepas buat prosedur tu? #firstmom #hvs #cecaircoklatdiakhirtrimester

Keluar Cecair Coklat selepas menjalani ujian keputihan pada Trimester ke-3
2 Các câu trả lời

Saya pun pernah bleeding lepas ambil sample..kalau berlarutan baru pergi hospital

2y trước

Baikk terima kasih respond😊