out of topic

sorry gais saja je nak ckp. klu kita berpantang d rumh mntua kn, kdg x bagus jgk kn. dpt mentua baik oke. kira okela. tp ada smthing yg kurang . sptutnya mentua kena bnyk melarang dn menasihat dn bukan ikut je ckp mnantu. sy jd mnyesal sbb x blk kg lps beranak huhu. bnyk bnda bole bljr dgn kka

1 Trả lời

better pantang sendiri or umah fmly kita

3t trước

btl. skg sy push hard bg anak bf even dh masuk 2bulan. itu pn kaka je yg bg smgt. rsa mnysal sgt2 ikut ckp laki utk bpantang d rumah. laki ckp mak bnyk ilmu. taunya kita sndrii kena bt sndiri