Hye mommies , please jawab . Risau 😭

Sorrry kalau gambar kurang sopan . Saya ada terkentut , waktu yang sama tu keluar cecair ni dari lubang kencing . Selalu kalau ada gugur tu keluar dari lubang kencing atau lubang yang bersama tu ? Maaf . Saya ada bau tapi takda bau darah atau busuk . Sekarang dah nak masuk 9w. Perut ada la rasa2 sengal . Sebab lately ni baru datang loya taknak makan . Buat masa sekarang takda tanda2 darah turun berpanjangan . Haritu scan doktor kata okay dan dah nampak jantung cuma tak dengar . saya dah pernah detect kencing kotor time 6w. tapi dah okay . ni baru start minum air manis sikit . adakah berkaitan ? #ingintahu #seriusnanya

Hye mommies , please jawab . Risau 😭
1 Trả lời

klu tanda gugur tu dari tmpt bsama dik. pi jumpa dktr sbb tkut ada jngkitan since dari kencing